Wilt u zich door ons laten adviseren over verhuur en verkoopactiviteiten? Wij bieden vastgoedconsultancy.

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op voor een vastgoedconsultancy gesprek.

  Naast de traditionele verhuur en verkoopactiviteiten, kunnen wij u als vastgoedconsultant bijstaan bij diverse vastgoed vraagstukken. Wij adviseren u graag in huurprijsherziening, herontwikkeling of sale-and-lease-back constructies.

  Neem contact op
  Waltmann

  Sale-and-lease-back

  Zowel beleggers als eigenaren/gebruikers van onroerend goed worden door ons geadviseerd op het gebied van de sale-and-lease-back constructies. Voor een eigenaar/gebruiker van een object kan het vele voordelen opleveren om het object te verkopen en terug te huren van de nieuwe eigenaar. Het is onder andere een mogelijkheid om vaste activa liquide te maken. Met name als het rendement op de core business hoger is dan het rendement op het vastgoed, is verkoop een verstandige beslissing. 

  Voor de belegger is een sale-and-lease-back constructie een veilige belegging. Vaak wordt een langdurig huurcontract gesloten. Dit biedt een solide rendement en een langjarige waardevaste huurinkomstenstroom. Voor zowel de belegger als de verkoper/huurder zijn er verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij een sale-and-lease-back transactie. Wij hebben hier als vastgoedconsultant ervaring mee en kunnen u voorzien van deskundig advies.

  Bedrijfshuisvesting

  Huurprijsherziening

  Bij het opstellen van het huurcontract zijn huurder en verhuurder van bedrijfsobjecten vrij in het vaststellen van de hoogte van de huurprijs. Als op termijn de huurprijs afwijkt van vergelijkbare objecten kan een nadere huurprijsvaststelling nodig zijn. Wij berekenen voor u een marktconforme huurprijs en beargumenteren die in een professioneel en transparant adviesrapport. Natuurlijk zorgen wij ook voor begeleiding in het eventueel daaropvolgende proces.

  Advisering herontwikkelingen

  In opdracht van ontwikkelaars, beleggers en financiers worden veelvuldig haalbaarheidsstudies gemaakt en adviezen uitgebracht. Op basis van open calculaties worden restwaarden, stichtingskosten, huurwaarden en beleggingswaarden tot in detail bepaald. Waar nodig initiëren wij overleg met gemeentelijke instanties omtrent de mogelijkheid van afwijking of wijziging van het vigerend bestemmingsplan. Deze dienstverlening is van toepassing op ieder type vastgoed; van winkelcentrum tot kantoorpand tot appartementencomplex. De routine, nauwkeurigheid en snelheid waarmee herontwikkelingsstudies worden verricht, vergroten de kans op een succesvol project en geven opdrachtgevers een duidelijk inzicht in de opbrengstverwachting en risico’s.

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Contact opnemen Bel mij terug
  Bedrijfshuisvesting

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.