Belegger verkoopt dubbel winkel-/woonhuis Amsterdamsestraatweg 202-204 Utrecht

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht heeft succesvol bemiddeld bij de verkoop van twee aaneengeschakelde winkel-/woonpanden gelegen aan de Amsterdamsestraatweg 202-202a en 204-204a in Utrecht, namens een particuliere belegger.

Deze unieke vastgoedobjecten omvatten twee commerciële winkelruimtes op de begane grond, beide verhuurd, en twee bovenwoningen verdeeld over meerdere verdiepingen, welke per etage als wooneenheden zijn verhuurd. Het totale oppervlak van de panden bedraagt circa 398 m².

In lijn met de hedendaagse duurzaamheidseisen had de verkoper aanzienlijke verbeteringen aangebracht, waaronder isolatie van de achtergevel, installatie van geluidswerend HR++ isolatieglas, nieuwe HR-CV ketels en hybride warmtepompen, alsmede de plaatsing van ongeveer 28 zonnepanelen.

Deze succesvolle “off-market” transactie onderstreept onze expertise in het begeleiden van beleggingsverkopen en onze toewijding aan het leveren van maatwerkoplossingen voor onze cliënten.

Indien u de verkoop van uw beleggingspand overweegt en behoefte heeft aan professioneel advies, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze makelaars.