Amulet Utrecht

3544 na Utrecht

prijs op aanvraag

Omschrijving

IN VOORBEREIDING: Binnenkort wordt gestart met de verkoop van Amulet, een stijlvol vormgegeven appartementencomplex in de eigentijdse wijk Leidsche Rijn. Meld je aan op de projectwebsite: woneninamulet.nl en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Alle appartementen van nieuwbouwcomplex Amulet beschikken over een ruime woonkamer met moderne open keuken en een hoofdslaapkamer. Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers. De appartementen beschikken over verschillende buitenruimtes zoals een…

lees meer

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Jouw hypotheekadviseur

Reinier Bruin geeft onafhankelijk hypotheekadvies.

Deel deze woning:

Omschrijving

IN VOORBEREIDING: Binnenkort wordt gestart met de verkoop van Amulet, een stijlvol vormgegeven appartementencomplex in de eigentijdse wijk Leidsche Rijn. Meld je aan op de projectwebsite: woneninamulet.nl en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Alle appartementen van nieuwbouwcomplex Amulet beschikken over een ruime woonkamer met moderne open keuken en een hoofdslaapkamer.
Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers.
De appartementen beschikken over verschillende buitenruimtes zoals een dakterras, een balkon of loggia. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage. Er zijn 23 appartementen beschikbaar.

De bereikbaarheid van nieuwbouwcomplex Amulet is door de ligging optimaal. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is.
Met de auto is de A2 snel en eenvoudig te bereiken via de Vleutensebaan. De supermarkt ligt op 5 minuten lopen en naar het centrum van Utrecht fiets je in 20 minuten. Volmaakte ligging voor het dagelijkse leven.

Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2022.

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Jouw hypotheekadviseur

Reinier Bruin geeft onafhankelijk hypotheekadvies.

Brochure aanvragen?

Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

  Deel deze woning:

  Bouwtypes

  Bouwtypes

  Bouwnummer

  Status

  Woonoppervlakte

  Kamers

  Prijs

  Media

   Neem vrijblijvend contact op met ons

   Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

   Afspraak maken Bel mij terug
   Makelaar Utrecht