Vacature

Office Assistant

Ben jij communicatief sterk, enthousiast, perfectionistisch en op zoek naar een veelzijdige functie binnen een goedlopend taxatiekantoor? Dan is dit je kans!

Waltmann Taxaties is onderdeel van een gerenommeerd en slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed en (woning-)beleggingen. Op korte termijn zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met een parttime Office Assistent.

Functie-omschrijving

Als office assistant ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en collega’s. Je zorgt ervoor dat de backoffice tot in de puntjes geregeld is. Je beheert de agenda’s en plant afspraken in, , stelt offertes op, vraagt alle relevante informatie op en zorgt voor het opzetten en compleet maken van taxatiedossiers. Je werkt met CRM-systeem Realworks en Microsoft Office.

Wat verwachten wij van jou

  • je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • je bent zelfstandig, assertief, klantgericht, enthousiast en proactief ingesteld;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • je bent stressbestendig, accuraat en je stelt hoge eisen aan je eigen werk;
  • je bent woonachtig in Utrecht of omgeving
  • ervaring in de makelaardij/vastgoed en het beheersen van CRM-pakket Realworks is een pré.

 

Wij bieden

Binnen een ondernemend bedrijf dat weet van aanpakken bieden we je een uitdagende, afwisselende functie in een gezellig en informeel team en goede primaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt volop ruimte jezelf te ontwikkelen en je krijgt de mogelijkheid opleidingen te volgen.

Wie zijn wij

Waltmann Taxaties is onderdeel van een gerenommeerd en slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Waltmann Taxaties is een onderdeel van de Beumer Groep, actief in de woningmakelaardij, nieuwbouw, hypotheken en bedrijfsmakelaardij, met ruim 50 medewerkers en 4 vestigingen in de regio Utrecht. Ons kantoor is gevestigd aan de Maliebaan 71 in Utrecht.

Interesse

Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar Niek Tielemans (n.tielemans@waltmann.nl). Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met ons kantoor op 030-6622255.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Contact opnemen Bel mij terug

Cookies?

Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.