Bedrijfsruimte huren of kopen in Nieuw Overvecht

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Algemeen

  Bedrijventerrein Nieuw Overvecht is een kleinschalig en modern bedrijventerrein. Het terrein wordt begrensd door de Gageldijk aan de noordoostzijde, de gemeentegrens met Maarssen aan de noordwestzijde, de rivier de Vecht aan de zuidwestzijde en de Franciscusdreef aan de zuidoostzijde.

  Er zijn zo’n 280 bedrijven ingeschreven, waarvan er circa 200 actief zijn in het gebied. Deze bedrijven bieden plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen. Het bedrijvengebied is ook bekend als de autoboulevard Overvecht, maar het Bedrijventerrein heeft nu een algemeen karakter omdat veel autobedrijven verhuisd zijn naar Leidsche Rijn.

  Toekomst van Nieuw Overvecht

  De gemeente Utrecht en Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht  werken samen aan het vernieuwen van Bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Hiervoor is een gezamenlijke ruimtelijk economische visie opgesteld om het vestigingsklimaat van het Bedrijventerrein een nieuwe impuls te geven en structureel te verbeteren.

  Uitgangspunt bij de economische vernieuwing van het gebied is dat Nieuw Overvecht blijft functioneren als gemengd bedrijventerrein. Het accent zal liggen op gezondheid & beweging, de maakindustrie, duurzaamheid & groen en mobiliteit & infrastructuur. Daarnaast zorgt een meer gemengd gebied voor economische levendigheid.

  Meer informatie: Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht

  Cijfers Nieuw Overvecht

  Het terrein heeft een oppervlakte van 36 hectare netto (44 hectare bruto). Er zijn 200 bedrijven actief.

  OVER ONS

  Maximale kennis en een persoonlijke benadering

  Ons gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd tussenpersoon. Wij brengen huurder en verhuurder of koper en verkoper bij elkaar. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een kantoor- of winkelruimte. Waltmann is uw ideale partner.

  Waltmann Bedrijfshuisvesting - Team
  9,8
  verkoop OP BASIS VAN 8 BEOORDELINGEN
  9,3
  verhuur OP BASIS VAN 15 BEOORDELINGEN

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.