Bedrijfsruimte huren of kopen in Oudenrijn?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Algemeen

  Bedrijventerrein Oudenrijn is ligt in het westen van Utrecht. De bedrijven die gevestigd zijn op dit terrein zijn zeer divers: handel, transport, industrie en dienstverlening. Kantoorpanden zijn gelegen in het zuidelijke deel van het terrein. Er zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd: Achmea, Albron Nederland, Audi Muntstad, ISS Facility Service, KPMG, en Velux.
  In Oudenrijn mogen zich bedrijven vestigen die geen milieuvergunning hoeven te hebben. Bedrijven die dat wel verplicht zijn, mogen zich er ook vestigen, maar alleen tot en met milieucategorie 4.

  Bereikbaarheid Oudenrijn

  De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, Bedrijventerrein “Oudenrijn” bevindt zich een paar minuten rijden vanaf de snelweg A2 (afslag 8 Centrum) en A12 (afslag 15 De Meern). De afstand tot het centrum van De Meern is nog geen 2 km.

  De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand. Lijnen 9,10 , 24, 29, 102 verzorgen verbindingen van en naar Utrecht CS, Woerden, De Uithof, Vleuten, Montfoort, De Meern.

  Cijfers Oudenrijn

  De totale oppervlakte van Bedrijventerrein Oudenrijk bedraagt netto circa 79 hectare.

  Meer informatie: Bedrijvenvereniging Oudenrijn

  OVER ONS

  Maximale kennis en een persoonlijke benadering

  Ons gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd tussenpersoon. Wij brengen huurder en verhuurder of koper en verkoper bij elkaar. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een kantoor- of winkelruimte. Waltmann is uw ideale partner.

  Team bedrijfshuisvesting
  9,8
  verkoop OP BASIS VAN 8 BEOORDELINGEN
  9,3
  verhuur OP BASIS VAN 15 BEOORDELINGEN

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.