Bedrijfsruimte huren of kopen op de Wetering

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Algemeen

  Bedrijvenpark De Wetering ligt in het hart van Nederland, direct aan één van de belangrijkste transportassen: de rijksweg A2. De Wetering maakt deel uit van VINEX-programma Leidsche rijn. We verdelen het hier onder in De Wetering-Noord, De Wetering-Zuid en Haarrijn.

  De Wetering-Noord

  Is een hoogwaardig bedrijventerrein in het noordoosten van Leidsche Rijn. Alle grond is uitgegeven en alle kavels zijn bebouwd. Het terrein is mooi en duurzaam en de ruimtelijke kwaliteit staat centraal. Het plangebied van De Wetering-Noord wordt aan de noordoostzijde begrensd door de A2, aan de noordwestzijde door Stroomweg De Tol door de watergang Liesveldse Wetering (voorheen Haarrijnse Wetering genoemd) met aan de zuidwestzijde woongebied Terwijde en aan zuidoostzijde door De Wetering-zuid.

  De Wetering-Zuid

  Ligt aan A2 en dichtbij Leidsche Rijn Centrum. The Wall, het Antonius ziekenhuis en Leidsche Rijn station zijn in de buurt. Op deze locaties vind je medisch gerelateerde bedrijven, zakelijke dienstverleners en ICT-bedrijven. De Wetering-Zuid is goed bereikbaar vanaf de A2.

  Haarrijn

  Ligt in het noordwestelijk deel van Leidsche Rijn, parallel aan de Rijksweg A2 en in het verlengde van Bedrijvenpark De Wetering. Haarrijn wordt een gevarieerd gebied met woningbouw, een bedrijvenpark (ca 12 HA uitgeefbaar) en een strandzone. De sfeer van Haarrijn wordt voor een belangrijk deel bepaald door water en groen.

  Bereikbaarheid De Wetering

  Bedrijventerrein De Wetering is direct gelegen aan de op-/afrit van Rijksweg A2 en uitstekend bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed te noemen. Op korte afstand ligt station Leidsche Rijn en er gaat 4 keer per uur een bus naar Utrecht CS.

  Cijfers De Wetering

  De totale oppervlakte van De Wetering bedraagt bruto ruim 108 hectare, netto 83 hectare en uitgeefbaar 60 hectare.

  De toekomst van De Wetering

  Vanaf de oprichting in 2000 houdt De Wetering-Haarrijn in Utrecht zich al bezig met duurzame ontwikkeling. Bedrijventerrein De Wetering wordt dan ook gezien als het modernste Bedrijventerrein voor duurzame mobiliteitsdiensten in de regio Utrecht. Innovatie is een belangrijk punt bij zowel de Business Club als het Parkbeheer en De Wetering zal dan ook modern blijven.

  Meer informatie: Vereniging Parkmanagement De Wetering-Haarrijn

  OVER ONS

  Maximale kennis en een persoonlijke benadering

  Ons gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd tussenpersoon. Wij brengen huurder en verhuurder of koper en verkoper bij elkaar. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een kantoor- of winkelruimte. Waltmann is uw ideale partner.

  Waltmann Bedrijfshuisvesting - Team
  9,8
  verkoop OP BASIS VAN 8 BEOORDELINGEN
  9,3
  verhuur OP BASIS VAN 15 BEOORDELINGEN

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.