Bedrijfsruimte huren of kopen in Kanaleneiland?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Algemeen

  Business Eiland Utrecht ligt in de wijk Kanaleneiland. Het gebied wordt enerzijds begrensd door het Merwedekanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal en anderzijds door de Europalaan-het Europaplein en de Beneluxlaan.

  Een groot deel van de lokale werkgelegenheid is op Business Eiland Utrecht te vinden. Zo zijn er grote (internationale) concerns gevestigd, maar ook kleinere, creatieve ondernemers in bedrijfsverzamelgebouwen. Er bevinden zich twee hotels: Van der Valk en Bastion, handig voor de zakelijke bezoeker. De hotels en Southpark Utrecht bieden tevens vergader- en horecamogelijkheden. Voor degenen die werken en wonen op Business Eiland Utrecht zijn sportfaciliteiten te vinden bij fit20 en Mlab.

  Voorzieningen Kanaleneiland

  De wijk Kanaleneiland heeft veel verschillende voorzieningen. In het centrum van de wijk ligt een groot winkelcentrum. Bovendien is er een groot aantal scholen in de wijk voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Naast het groot wijkwinkelcentrum kent de wijk kleinere buurtwinkelcentra. Vlakbij Business Eiland Utrecht is de Utrechtse Woonboulevard gevestigd. In de wijk Kanaleneiland bevinden zich ook Park Transwijk, het Marco Polopark en een groenzone langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

  Bereikbaarheid Kanaleneiland

  Business Eiland Utrecht is centraal gelegen aan de A12 en op korte afstand van het centrum van Utrecht, waarmee een snelle OV-verbinding met tram en bus is.

  Cijfers Kanaleneiland

  Bedrijvengebied Kanaleneiland heeft afgerond een totale oppervlakte van 131 hectare, waarvan 109 land en 22 water (100 hectare is 1 km2).

  Meer informatie: Business eiland Utrecht

  OVER ONS

  Maximale kennis en een persoonlijke benadering

  Ons gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd tussenpersoon. Wij brengen huurder en verhuurder of koper en verkoper bij elkaar. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een kantoor- of winkelruimte. Waltmann is uw ideale partner.

  Team Bedrijfshuisvesting
  9,8
  verkoop OP BASIS VAN 8 BEOORDELINGEN
  9,3
  verhuur OP BASIS VAN 15 BEOORDELINGEN

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.