Bedrijfsruimte huren of kopen op Papendorp?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Algemeen

  Utrecht Businesspark Papendorp is inmiddels ontwikkeld tot volwaardige kantoorlocatie. Grootschalige, middelgrote en multifunctionele kantoorgebouwen bieden op ruime kavels mogelijkheden voor ieder bedrijf.  Het stedenbouwkundig ontwerp is vervaardigd door Wissing Stedebouw en werd in 2009 bekroond met de Rietveldprijs. In dit bedrijvengebied staan ruimte, veel groen en een ruime opzet centraal. 

  Bereikbaarheid Papendorp

  Utrecht Businesspark Papendorp is gelegen tussen de A2 en A12 en is daarom goed bereikbaar met auto, OV of fiets. Met 300.000 passanten per dag is Papendorp een optimale zichtlocatie. Elk kantoor krijgt eigen parkeerplaatsen, daarnaast is er op de P+R ruimte voor 750 auto’s. 

  Cijfers Papendorp

  De totale oppervlakte van bedrijvengebied Papendorp bedraagt 186 hectare. Er werken op dit moment rond de 12.000 mensen verdeeld over ongeveer 150 bedrijven. Businesspark Papendorp wordt aangestuurd door de Vereniging Parkmanagement Papendorp.

  Meer informatie: Utrecht Businesspark Papendorp

  OVER ONS

  Maximale kennis en een persoonlijke benadering

  Ons gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd tussenpersoon. Wij brengen huurder en verhuurder of koper en verkoper bij elkaar. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een kantoor- of winkelruimte. Waltmann is uw ideale partner.

  Team bedrijfshuisvesting
  9,8
  verkoop OP BASIS VAN 8 BEOORDELINGEN
  9,3
  verhuur OP BASIS VAN 15 BEOORDELINGEN

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.