Bedrijfsruimte huren of kopen op Rijnsweerd?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    Algemeen

    Kantorenpark Rijnsweerd te Utrecht ligt tussen de oostelijke binnenstad en het Utrecht Science Park met veel grote kantoorpanden. De gebouwen variëren in bouwjaar van 1974 tot 2007 en in hoogte van 4 tot 20 verdiepingen hoog. Het is een samenhangende kantorenwijk met wisselende architectonische kwaliteiten. Levendige horecagelegenheden zijn zowel op het kantorenpark te vinden als in de directe nabijheid: in en rondom het Wilhelminapark en in Utrecht Oost, waar ook winkelgebied Nachtegaalstraat/Burgemeester Reigerstraat ligt. Kantorenpark Rijnsweerd grenst bovendien direct aan Natuurpark Bloeyendael met een recreatiegebied. 

    Bereikbaarheid Rijnsweerd

    Rijnsweerd ligt direct aan de A28, dichtbij het centrum van Utrecht en vlakbij de A27. Het park is zowel met de auto als het ov goed bereikbaar.

    Vanaf Utrecht Centraal Station vertrekt ongeveer iedere 10 minuten een bus richting Rijnsweerd. U neemt stadsbus lijn 28 Vleuten-De Uithof.

     

    Cijfers Rijnsweerd

    De totale oppervlakte van Bedrijventerrein Rijnsweerd bedraagt circa 43 hectare.

    Meer informatie: Kantorenpark Rijnsweerd

    OVER ONS

    Maximale kennis en een persoonlijke benadering

    Ons gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. De wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd tussenpersoon. Wij brengen huurder en verhuurder of koper en verkoper bij elkaar. Sleutelwoorden van ons kantoor: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een kantoor- of winkelruimte. Waltmann is uw ideale partner.

    Team bedrijfshuisvesting
    9,8
    verkoop OP BASIS VAN 8 BEOORDELINGEN
    9,3
    verhuur OP BASIS VAN 15 BEOORDELINGEN

    Cookies?

    Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.