Betrouwbaar taxatierapport nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. 

  Voor de aankoop van een nieuwe woning heb je een taxatie nodig. Ook in andere gevallen kan een taxatie van pas komen. Waltmann biedt een deskundig taxatierapport voor woningen in Utrecht en omgeving. Waltmann is voor het uitvoeren van taxaties aangesloten bij gecertificeerde instituten. Namelijk het NWWI en TMI.  

  Taxaties

  De taxateur van regio Utrecht

  Een taxatierapport is nodig voor verschillende doeleinden. Wanneer je een woning koopt, moet je een taxatierapport op laten stellen. Ook bij het oversluiten van een hypotheek is dit het geval. Maar ook in geval van overlijden is het belangrijk om een taxatie op te laten maken. Dit in verband met de successierechten. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het nodig een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij. We stellen een deskundig en onafhankelijk taxatierapport op.

   

  • 4
   Woningen in de verkoop
  Taxaties

  Wat staat er in een taxatierapport?

  De taxateurs van Waltmann zorgen voor onafhankelijke en betrouwbare taxatierapporten. Bij het opstellen van het taxatierapport letten we op alle belangrijke punten. Zoals de ligging, de staat van onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving. 

  Tegenwoordig verlangen hypotheekverstrekkers dat taxatierapporten worden gevalideerd door een gecertificeerd instituut. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is het meest bekende en grootste instituut dat rapporten valideert. Waltmann Makelaars is hierbij aangesloten.

  Gevalideerd taxatierapport

  De Belastingdienst of een verzekeraar heeft in sommige gevallen een officiële taxatie nodig. Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van banken en verzekeraars, helpt een gevalideerd taxatierapport van Waltmann. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je taxatie voldoet. 

  Ook voor bedrijfstaxaties kun je bij Waltmann Makelaars terecht. Voor bedrijfstaxaties zijn wij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Lees er meer over op onze pagina over bedrijfstaxatie.

  Wat zeggen onze klanten?

  Heldere duidelijke afspraken. Een snelle reactie. Goede video op de website. Nette professionele afhandeling. Lees meer

  Andrej Sacharowplein 7, Utrecht
  VERKOOP Beoordeeld met:
  9,0
  Waltmann

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Contact opnemen Bel mij terug

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.