Wilt u meer informatie over beleggen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

  Waltmann Bedrijfshuisvesting is de partner voor al uw vastgoedbeleggingen. Wij beschikken over een groot netwerk met institutionele en particuliere beleggers, makelaars en beleggingsfondsen. We hebben een ruime ervaring met beleggingen van uiteenlopende omvang. Bedrijfs- en kantoorpanden, verzamelgebouwen maar ook winkels, residentieel vastgoed en studentenwoningen.

  Wij weten voor elk beleggingspand de juiste koper te vinden. Wilt u advies en begeleiding bij de verkoop van uw beleggingspand of juist een belegging aankopen? Wij adviseren u graag.

  Neem contact op
  Advies

  Advies in portefeuillestrategie voor beleggers

  De beleggingsmarkt is onderhevig is aan vele economische invloeden. Deze ontwikkelingen hebben niet alleen een invloed op de rendementen en de financierbaarheid, maar ook op het type belegger dat actief is in de verschillende segmenten van de markt. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.
  Wij adviseren diverse beleggers met betrekking tot de te volgen portefeuillestrategie. Samenvoegen, afstoten, eerst verhuren dan verkopen en huurgarantie verstrekken of vragen. Daarnaast beoordelen we alternatieve gebruiksmogelijkheden en rekenen dit door voor u.

  Uw partner in vastgoedbeleggingen

  Wij zijn op de hoogte van gangbare rendementen, huurniveaus en waardeaspecten. Waltmann ontwikkelt strategieën, traceert bestaande of potentiële beleggingsmogelijkheden en zorgt voor acquisitie en verkoop. We voeren in opdracht van kopers uitgebreide due diligence onderzoeken uit. Verder onderzoeken we de huurcontracten, de aankomsttitels, het bestemmingsplan en de marktomstandigheden en sturen vaak ook het technisch en bouwkundig onderzoek aan. Tot slot verzorgen we heldere rapportages zodat kopers/beleggers tot besluitvorming kunnen komen.

  Wat zeggen onze klanten?

  De heer van der Wal heeft in de afgelopen jaren meerdere panden voor ons verkocht. Hierover zijn wij buitengewoon tevreden en zullen ongetwijfeld weer van zijn diensten gebruik maken als wij weer iets willen verkopen. Lees meer

  Nassaustraat 6 -6a Utrecht
  VERKOOP Beoordeeld met:
  10

  Wat zeggen onze klanten?

  Appartement is snel verkocht voor een zeer goede prijs. Service vanuit het kantoor was zeer professioneel en ze reageren snel. Heel tevreden met Waltmann!… Lees meer

  Molengraaffplantsoen 15, Utrecht
  VERKOOP Beoordeeld met:
  8,8

  Wat zeggen onze klanten?

  Fantastische service en begeleiding in deze competitieve markt. Goed team met Rutger Kanters als makelaar ondersteund door een goed team binnen. Rutger is goed in het doorgronden van de klantwens en heeft een sterk netwerk in Utrecht dat… Lees meer

  Vossegatselaan 75, Utrecht
  VERKOOP Beoordeeld met:
  9,5
  Bedrijfshuisvesting

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Afspraak maken Bel mij terug
  Bedrijfshuisvesting

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.