OVER ONS

Over ons

Waltmann Makelaars is al 135 jaar dé makelaar van regio Utrecht. Ons jonge en gedreven team kenmerkt zich door grote ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit. Klanten vinden ons kundig, persoonlijk en enthousiast. Bij ons staan jouw wensen en mogelijkheden centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd intermediair bij het tot elkaar brengen van koper en verkoper. Sleutelwoorden van Waltmann Makelaars zijn: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, proactief en realistisch. 

Neem contact op
over ons

Plan op maat

Bij ons geen standaardaanpak, maar altijd een plan op maat. Of dat nu is bij de verkoop, aankoop of taxatie van een woning of bij advies over een gratis waardebepaling of het ver(huren) van een woning.

Omdat je toekomstplannen van groot belang zijn bij het kopen of verkopen van een huis, luisteren we als makelaar naar je wensen. Maar we stellen ook vragen. Want juist door echt met elkaar in gesprek te gaan, komen we erachter wat echt belangrijk voor je is. Onze verkoopmakelaars Rutger Kanters en Wim Bentum hebben jarenlange ervaring in de makelaardij kennen alle woningen, straten en wijken in regio Utrecht.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Verkoop
  • Aankoop
  • (Ver)huur
  • Taxaties
  • Beleggingspanden
  • Gratis waardebepaling
  • Gratis zoekopdracht
Over ons
Woningmakelaardij
9,0
Verkoop op basis van 100 beoordelingen
9,3
aankoop op basis van 32 beoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

Ontzettend fijn geholpen door Wim en Trisha! Zeer kundig, professioneel en vriendelijk. In een moeilijke markt is het toch gelukt een huis aan te kopen binnen 4 maanden tijd. Ik zou Waltmann aan iedereen aanbevelen. Lees meer

Sartreweg 146, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
9,0

Wat zeggen onze klanten?

Heldere duidelijke afspraken. Een snelle reactie. Goede video op de website. Nette professionele afhandeling. Lees meer

Andrej Sacharowplein 7, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
9,0

Wat zeggen onze klanten?

In deze markt zou je denken een huis verkoopt zichzelf. Dat is tot zekere hoogte waar. En toch, zonder Rutger Kanters en zijn team bij Waltmann Makelaars was het voor ons wel wat harder werken geweest! Drie dingen… Lees meer

Leidsekade 79 a, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
10
Expat broker

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of neem contact op. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken wonen Afspraak maken bedrijven