Gratis kennismakingsgesprek?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

  Heb je een nieuwe hypotheek nodig? Of wil je jouw huidige hypotheek veranderen? Waltmann Makelaars werkt samen met De Hypotheekshop Utrecht – De Meern. Je ontvangt hier een passend hypotheekadvies.

  Of je nu een eerste huis wil kopen in Utrecht, gaat verhuizen of wilt verbouwen. De adviseur geeft je een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

  Online afspraak maken
  OVER ONS

  De Hypotheekshop Utrecht - De Meern

  Als je kiest voor De Hypotheekshop Utrecht – De Meern, dan stellen ze een persoonlijk klantprofiel op. Hierin staan jouw wensen en toekomstplannen beschreven. Tijdens het hypotheekgesprek vergelijken jullie samen de verschillende hypotheken, rentetarieven en voorwaarden. Zo is er altijd wel een hypotheek die bij je past. Wanneer het tijd is om de hypotheek officieel te gaan afsluiten, vragen ze de eventuele verzekeringen aan. Daarna houdt de samenwerking niet op. De Hypotheekshop staat tijdens de duur van je hypotheek altijd voor je klaar.

  Hypotheekadvies Utrecht
  Beoordeling Hypotheekshop
  9,7
  Advieskeuze Op basis van 259 beoordelingen
  Gratis

  Oriënterend gesprek

  Wanneer je een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op je af. Tijdens een gratis oriënterend gesprek worden een aantal onderwerpen besproken. Zoals jouw persoonlijke wensen, toekomstplannen en financiële situatie. Er wordt uitgerekend hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kan lenen. Daarnaast wordt er een indicatie gemaakt van de kosten voor het hypotheekadvies. Na afloop ben je bekend met jouw financiële mogelijkheden.

  Maak een afspraak met Reinier

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Afspraak maken Bel mij terug

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.