OVER ONS

Over ons

Waltmann Bedrijfshuisvesting combineert maximale kennis van de markt (we zijn al meer dan 135 jaar actief in Utrecht) met een persoonlijke benadering van de klant. Ons jonge en gedreven team kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit.

Neem contact op
over ons

U staat bij ons echt centraal

Uw wensen en mogelijkheden staan bij ons centraal. Waltmann treedt op als vertrouwd intermediair bij het tot elkaar brengen van huurder en verhuurder of koper en verkoper. Sleutelwoorden van Waltmann Bedrijfshuisvesting zijn: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, proactief en realistisch. Of het nu gaat om uw ideale bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, Waltmann is uw ideale partner. De perfecte mix van traditie en innovatie.

Bedrijfshuisvesting
9,5
Verkoop op basis van 8 beoordeling(en)
9,3
verhuur op basis van 14 beoordeling(en)

Uw vastgoedpartner in regio Utrecht

Waltmann Bedrijfshuisvesting is een onderdeel van de Beumer Groep, actief in de woningmakelaardij, nieuwbouw, hypotheken en bedrijfshuisvesting met circa 70 medewerkers en 4 vestigingen in de regio Utrecht. U kunt bij ons terecht voor:

  • Aanhuur en aankoop
  • Verhuur en verkoop
  • Taxaties
  • Vastgoedbeleggingen
  • Sale-and-lease-back
  • Huurprijsherziening

 

Wat zeggen onze klanten?

De heer van der Wal heeft in de afgelopen jaren meerdere panden voor ons verkocht. Hierover zijn wij buitengewoon tevreden en zullen ongetwijfeld weer van zijn diensten gebruik maken als wij weer iets willen verkopen. Lees meer

Nassaustraat 6 -6a Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
10

Wat zeggen onze klanten?

Ontzettend fijn geholpen door Wim en Trisha! Zeer kundig, professioneel en vriendelijk. In een moeilijke markt is het toch gelukt een huis aan te kopen binnen 4 maanden tijd. Ik zou Waltmann aan iedereen aanbevelen. Lees meer

Sartreweg 146, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
9,0

Wat zeggen onze klanten?

Heldere duidelijke afspraken. Een snelle reactie. Goede video op de website. Nette professionele afhandeling. Lees meer

Andrej Sacharowplein 7, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
9,0
Bedrijfshuisvesting

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken Bel mij terug