Jouw woning betrouwbaar verhuren?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. 

  Bij het verhuren van een woning komt er veel op je af. Wij weten hoe we de juiste doelgroep voor je moeten vinden. Bovendien kennen de regelgeving en we zorgen voor de succesvolle verhuur. We zijn ook gespecialiseerd in het verhuren aan expats.

  Verhuren

  Hoe verhuren wij jouw woning?

  We komen bij je langs om de woning op te nemen en geven een advies voor de verhuurprijs. Ook verzorgen wij het presentatiepakket en de aanmeldingen op diverse websites zoals funda. Als geïnteresseerde huurder(s) zich melden voor de woning dan wordt de huurder eerst gescreend en vragen we de benodigde gegevens op. Als alles in orde is, gaan we de woning bezichtigen met de potentiële huurder(s). In overleg met jou stellen we het huurcontract op en zorgen we voor een correcte juridische afhandeling.

  meer over ons
  Verhuren

  De verhuurmakelaar van regio Utrecht

  We hebben jarenlange ervaring als verhuurmakelaar van woningen en appartementen. We helpen je met het maken van foto’s, inplannen van bezichtigingen, bepalen van de juiste huurprijs en het opstellen van het huurcontract. Zo besparen wij je tijd en nemen alle zorgen uit handen.

  • 14
   Woningen in de verkoop
  Woning verhuren Utrecht
  8.8
  Verhuur op basis van 1 beoordeling

  Wat zeggen onze klanten?

  In deze markt zou je denken een huis verkoopt zichzelf. Dat is tot zekere hoogte waar. En toch, zonder Rutger Kanters en zijn team bij Waltmann Makelaars was het voor ons wel wat harder werken geweest! Drie dingen… Lees meer

  Leidsekade 79 a, Utrecht
  VERKOOP Beoordeeld met:
  10
  Waltmann

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Afspraak maken Bel mij terug

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.