Wij zijn dé aankoopmakelaar van regio Utrecht. Wil je een nieuw huis kopen? Dat kan in deze oververhitte markt nogal een uitdaging zijn, vooral in Utrecht. We staan voor je klaar als deskundige partner bij bezichtigingen, onderhandelingen en de koopovereenkomst. Door ons grote netwerk en het NVM-uitwisselingssysteem weten we welke huizen er in de verkoop komen. 

Kopen

De aankoopmakelaar van Utrecht

Al meer dan 135 jaar zijn wij als full-service makelaar actief in regio Utrecht. We kennen niet alleen de stad, maar ook alle straten en wijken. Als aankoopmakelaar helpen we je bij het inventariseren en realiseren van jouw woondroom in regio Utrecht.

  • 12
    Woningen in de verkoop
Aankoopmakelaar Utrecht
9,3
Aankoop op basis van 96 beoordelingen
WALTMANN

Waarom Waltmann Makelaars?

Het kopen van een woning is een van de belangrijkste momenten in je leven. Je nieuwe huis moet gaan voelen als een thuis. Door echt met elkaar in gesprek te gaan, ontdekken we wat voor jou van groot belang is. Onze aankoopmakelaars Rutger Kanters en Wim Bentum hebben jarenlange ervaring in de makelaardij en kennen alle woningen, straten en wijken in regio Utrecht. Ze zijn allebei NVM-makelaar en Taxateur.

meer over ons

Wat zeggen onze klanten?

Ontzettend fijn geholpen door Wim en Trisha! Zeer kundig, professioneel en vriendelijk. In een moeilijke markt is het toch gelukt een huis aan te kopen binnen 4 maanden tijd. Ik zou Waltmann aan iedereen aanbevelen. Lees meer

Sartreweg 146, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
9,0
Reviews aankoopmakelaar

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of neem contact op. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

#step-form-wonen Afspraak maken bedrijven