Wij voeren taxaties uit voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan financiering, fiscale doeleinden en een aan- of verkoopbeslissing. Onze gecertificeerde en beëdigde bedrijfstaxateurs hebben jarenlange ervaring in de branche. Bovendien bezitten ze actuele kennis van de lokale markt. Waltmann biedt een marktconforme en betrouwbare waardering voor zakelijk vastgoed in regio Utrecht.

Hier kunt u op rekenen 

Onze taxateurs geven u een reële marktwaarde van het object. Naast taxaties, geven wij ook aanvullend advies. Bijvoorbeeld over de optimalisatie van verhuur of de benodigde vergunningen. Onze taxateurs beoordelen het object op meerdere punten, waaronder:

  • marktsituatie
  • bouwkundige staat
  • ligging
  • verhuursituatie
  • bereikbaarheid
  • kadastrale gegevens
  • tekeningen
  • verkoopprijzen van vergelijkbare (verkochte) objecten
  • bestemmingsplan

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

De taxateurs van Waltmann Taxaties zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarnaast zijn we ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).  Met deze persoonlijke titel richt de taxateur zich op het borgen van de vakbekwaamheid en kwaliteit van de vastgoedtaxaties. Dit doen we door de opgestelde richtlijnen na te volgen.

TMI gevalideerd taxatierapport bij Waltmann Taxaties

Steeds meer geldverstrekkers vragen om een door het Taxatie Management Instituut (TMI) gevalideerd rapport. Een taxatie door Waltmann Taxaties op basis van TMI biedt de garantie dat deze onderbouwd is én voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Waltmann

Buy-to-let

Er bestaat een sterke vraag naar beleggingen in woningen. Het rendement op een verhuurde woning is al snel hoger dan de lage rente op een spaarrekening. Waltmann Taxaties is dé specialist in het taxeren voor aanbieders van Buy-to-let verhuur- en beleggingshypotheken.

Lees meer
Vastgoedbeleggingen

Onze opdrachtgevers

Wij voorzien in de waardering van kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels, woningen, herontwikkeling van locaties, beleggingsobjecten en grond. Dit doen wij voor winkelketens, woningbouwcorporaties, banken, eigenaar/gebruikers, gemeenten en zakelijke beleggers. Maar als particuliere belegger kunt u ook bij ons terecht, wij zijn dé specialist in regio Utrecht in het taxeren voor aanbieders van beleggings- en verhuurhypotheken.

Taxaties

Waarom Waltmann Bedrijfshuisvesting voor taxaties?

Onze taxateurs hebben ruime ervaring in de regio Utrecht en bieden tevens een landelijke dekking.

Wij staan voor snelle levering, want we begrijpen dat een taxatie niet lang kan wachten. Maar wij garanderen ook een brede acceptatie van onze taxaties bij banken en financiers.

De taxateurs van Waltmann Taxaties zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Een taxatie door ons op basis van het Taxatie Management Instituut (TMI) biedt de garantie dat deze onderbouwd is én voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Meer over ons

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken Bel mij terug
Bedrijfshuisvesting