Waltmann

Buy-to-let verhuur-en beleggingshypotheken

Er bestaat een sterke vraag naar beleggingen in woningen. Het rendement op een verhuurde woning is al snel hoger dan de lage rente op een spaarrekening. Waltmann Taxaties is dé specialist in het taxeren voor aanbieders van Buy-to-let verhuur- en beleggingshypotheken.

Vastgoedbeleggingen

De marktwaarde in verhuurde staat

Een taxatie van een verhuurd of een te verhuren pand is anders dan bij een normale woning. Het is belangrijk om een beeld te krijgen van de realistische huuropbrengsten en risico’s. Een gedegen onderbouwing en marktkennis is hierbij cruciaal.

Wij gaan er bij de taxatie vanuit dat de woning verhuurd is. Op dat moment wordt bij deze taxatie de marktwaarde in verhuurde staat van de woning vastgesteld, dit noem je een bijzonder uitgangspunt.

Taxaties voor verhuurhypotheken

De aanvraag van een hypotheek is vaak tijdsgebonden. Lang wachten op de taxatie is niet nodig bij Waltmann Taxaties. Wij leveren de taxatie aan binnen twee weken en geven constant updates over de voortgang van de aanvraag.

Voor ons is een taxatie meer dan alleen een rapport schrijven. Onze taxateurs scannen het onroerend vastgoed op diverse punten zoals:

  • Marksituatie, locatie en bereikbaarheid
  • Kadastrale gegevens en tekeningen
  • Verkoopprijzen vergelijkbare objecten
  • Bestemmingsplan en aanwezige vergunningen

Waltmann

Taxaties

Waltmann Taxaties geeft adviezen over bijvoorbeeld de optimalisatie van een verhuursituatie of benodigde vergunningen. Een goede eerste stap voor de beginnende belegger of voor een optimalisatieslag van een bestaande portefeuille.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken Bel mij terug
Bedrijfshuisvesting