Op zoek naar een betrouwbaar taxatierapport?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. 

  Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen, dan komt een nauwgezette taxatie goed van pas. Wij bieden een deskundig taxatierapport voor woningen in Utrecht en omgeving. Waltmann is aangesloten bij gecertificeerde instituten als het NWWI en TMI.  

  Taxaties

  De taxateur van regio Utrecht

  Een taxatierapport is nodig voor verschillende doeleinden. Wanneer je een woning koopt, is het noodzakelijk om een taxatierapport op te laten stellen. Ook bij het oversluiten van een hypotheek is dit het geval. Maar ook in gevallen van een echtscheiding of overlijden is het belangrijk om een taxatie op te laten maken.

  • 2
   Woningen in de verkoop

  Wat staat er in een rapport?

  De taxateurs van Waltmann zorgen voor leesbare en betrouwbare taxatierapporten. Bij het opstellen van het taxatierapport letten we op alle belangrijke punten, zoals de ligging, de staat van onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving. 

  Tegenwoordig verlangen hypotheekvertrekkers dat taxatierapporten worden gevalideerd door een gecertificeerd instituut. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, kortweg NWWI, is veruit het meest bekende en grootste instituut dat taxatierapporten valideert. Waltmann Makelaars is aangesloten bij het NWWI.

  Gevalideerd taxatierapport

  De Belastingdienst of een verzekeraar heeft in sommige gevallen een officiële taxatie nodig. Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van banken en verzekeraars, helpt een gevalideerd taxatierapport van Waltmann. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je taxatie voldoet. 

  Ook voor bedrijfstaxaties kun je bij Waltmann Makelaars terecht. Voor bedrijfstaxaties zijn wij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI), lees er meer over op onze pagina over bedrijfstaxatie.

  Wat zeggen onze klanten?

  Heldere duidelijke afspraken. Snelle reactie. Goede video op de website. Nette professionele afhandeling. Lees meer

  Andrej Sacharowplein 7, Utrecht
  VERKOOP Beoordeeld met:
  9,0

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Contact opnemen Bel mij terug

  Cookies?

  Om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website heeft, gebruiken wij cookies.