Soestwetering 12

Utrecht

Huurprijs: € 190,- Per m² per jaar.

Omschrijving

Het betreft een representatief hoogwaardig gebouw, in 2019 gebouwd, gelegen op bedrijventerrein ‘De Wetering’ ten noordwesten van de stad Utrecht, tegenover het St. Antonius Ziekenhuis. Het gebouw is grotendeels in gebruik genomen door oogheelkundig centrum Eyescan.
De Wetering-Zuid vormt de schakel tussen de entree van de rijksweg A2 en Leidsche Rijn Centrum. Bijzonder is het 800 meter lange multifunctionele gebouwencomplex 'The Wall' die tegelijkertijd als geluidsscherm dienst doet. The Wall ligt naast dit gebouw.…

lees meer

Kenmerken

 • Soort object Maatschappelijk vastgoed
 • Status Verhuurd
 • Totale oppervlakte 549 m2
Meer kenmerken

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Brochure aanvragen?

Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

  Deel dit bedrijfspand:

  Omschrijving

  Het betreft een representatief hoogwaardig gebouw, in 2019 gebouwd, gelegen op bedrijventerrein ‘De Wetering’ ten noordwesten van de stad Utrecht, tegenover het St. Antonius Ziekenhuis. Het gebouw is grotendeels in gebruik genomen door oogheelkundig centrum Eyescan.
  De Wetering-Zuid vormt de schakel tussen de entree van de rijksweg A2 en Leidsche Rijn Centrum. Bijzonder is het 800 meter lange multifunctionele gebouwencomplex 'The Wall' die tegelijkertijd als geluidsscherm dienst doet. The Wall ligt naast dit gebouw. De Wetering-Zuid is een hoogwaardig bedrijvenpark met bijzondere architectuur en een aantrekkelijke vestigingslocatie vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid.
  Op het bedrijventerrein de Wetering-Zuid, achter The Wall, zijn medisch gerelateerde bedrijven, zakelijke dienstverleners en ICT-bedrijven gevestigd. De Wetering-Zuid ligt aan de A2 en dichtbij Leidsche Rijn Centrum. The Wall, het Antonius Ziekenhuis en station Utrecht Leidsche Rijn liggen in de buurt. Het Leidsche Rijn centrum, opgeleverd in 2018, kent een breed aanbod aan winkels en ontspanning. In The Wall zijn diverse retailers gevestigd zoals BCC, Mediamarkt, Decathlon, Toychamp en AMAC.
  Veel bedrijven en ondernemingen zijn op bedrijventerrein 'De Wetering' reeds gevestigd zoals Capgemini, FNV, GLS Nederland en Oracle.

  Bereikbaarheid
  Per auto is de bereikbaarheid uitstekend. Het gebouw is nabij de op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht) gelegen. Tevens ligt het dicht tegen het verkeersknooppunt Oudenrijn aan, waar de A2 en A12 elkaar kruisen als ook de A27 via de Zuilense Ring.
  Per openbaar vervoer is het kantoorgebouw uitstekend te bereiken middels buslijnen 16, 48 en 73, die stoppen voor het gebouw aan de Soestwetering (halte Antonius Ziekenhuis). Deze lijnen hebben verbindingen naar Utrecht Centraal Station, Leidsche Rijn Station (ook binnen 8 minuten lopen bereikbaar), Maarssen en Nieuwegein.

  Parkeren
  Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Half ondergronds zijn 38 parkeervakken, 2 invalidenplekken en 1 laadpaal aanwezig. Bovengronds zijn 37 parkeervakken, 2 invalidenplekken en een verharde grasstrook met circa 8 parkeerplaatsen aanwezig.
  Daarnaast is er aan de overzijde van de straat onbeperkt parkeren beschikbaar op het dak van The Wall (P3 is het meest dichtbij) en ligt op circa 3 minuten loopafstand. De eerste 2 uur zijn gratis, daarna € 1,- per uur. Er zijn tevens laadpalen op P3 aanwezig.

  Oppervlakte
  Het totale gebouw is circa 4.000 m² groot.
  Voor de verhuur is nog circa 549 m² v.v.o. beschikbaar, gelegen op de begane grond.

  Huurprijs
  € 190,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, inclusief parkeren.
  Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met 30% BTW compensatie (i.v.m. nieuwbouw) zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

  Opleveringsniveau en voorzieningen
  De nog beschikbare ruimtes zullen casco worden opgeleverd.

  Servicekosten
  € 55,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW als voorschotbedrag op de navolgende leveringen en diensten:
  - gas, water en elektra inclusief evenredig deel vastrecht;
  - schoonmaken algemene ruimte;
  - periodieke glasbewassing;
  - periodieke gevelreiniging;
  - bedrijfsafval stroom;
  - onderhoud buitenterrein en eventuele groenvoorzieningen;
  - alarminstallatie pand en algemene ruimten;
  - brandveiligheid algemene ruimten;
  - onderhoud liften;
  - onderhoud technische installaties bestaande uit onder andere de centrale verwarming, mechanische ventilatie en airconditioning;
  - 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

  Bestemming
  De huidige bestemming luidt ‘gemengd’, daaronder vallend: maatschappelijke voorzieningen zijnde onder andere voorzieningen inzake welzijn, volksgezondheid, onderwijs, openbare orde en veiligheid en daarmee gelijk te stellen sectoren met de aan de bedrijfsruimte ondergeschikte en daarmee samenhangende kantoorruimte.

  Energielabel
  A

  Aanvaarding
  In overleg.

  Vragen of opmerkingen?

  Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

  Brochure aanvragen?

  Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

   Deel dit bedrijfspand:

   Overdracht

   • Status Verhuurd
   • Huurprijs € 190,- per vierkante meter per jaar
   • Servicekosten € 55,- per vierkante meter per jaar
   • BTW van toepassing Ja
   • Aanvaarding In overleg

   Bouw

   • Hoofdfunctie Maatschappelijk vastgoed
   • Soort bouw Nieuwbouw
   • Bouwjaar 2019

   Parkeergelegenheid

   • Parkeerfaciliteiten

   Oppervlakten

   • Oppervlakte totaal ca. 549 m2

   Energielabel

   • Energielabel A

   Omgeving

   • Ligging

   Bouwtypes

   Bouwtypes

   Bouwnummer

   Status

   Woonoppervlakte

   Kamers

   Prijs

   In de buurt

   Treinstation

   Op 500 m tot 1000 m

   Bushalte

   Op minder dan 500 m

   Snelweg afrit

   Op 500 m tot 1000 m

    Neem vrijblijvend contact op met ons

    Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met u op om kennis te maken.

    Contact opnemen Bel mij terug
    Waltmann