Business Park De Wetering-Haarrijn ligt in het hart van Nederland, direct aan één van de belangrijkste transportassen: de rijksweg A2. De Wetering-Haarijn maakt deel uit van VINEX-programma Leidsche rijn. We verdelen het hier onder in De Wetering-Noord, De Wetering-Zuid en Haarrijn. Naast de aanwezige bedrijven worden er de komende jaren ongeveer 600 woningen toegevoegd.

De Wetering-Noord

Is een hoogwaardig bedrijventerrein in het noordoosten van Leidsche Rijn. Alle grond is uitgegeven en alle kavels zijn bebouwd. Het terrein is mooi en duurzaam en de ruimtelijke kwaliteit staat centraal. Het plangebied van De Wetering-Noord wordt aan de noordoostzijde begrensd door de A2, aan de noordwestzijde door Stroomweg De Tol door de watergang Liesveldse Wetering (voorheen Haarrijnse Wetering genoemd) met aan de zuidwestzijde woongebied Terwijde en aan zuidoostzijde door De Wetering-zuid.

De Wetering-Zuid

Ligt aan A2 en dichtbij Leidsche Rijn Centrum. The Wall, het Antonius ziekenhuis en Leidsche Rijn station zijn in de buurt. Op deze locaties vind je medisch gerelateerde bedrijven, zakelijke dienstverleners en ICT-bedrijven. De Wetering-Zuid is goed bereikbaar vanaf de A2.

 

Haarrijn

Ligt in het noordwestelijk deel van Leidsche Rijn, parallel aan de Rijksweg A2 en in het verlengde van Bedrijvenpark De Wetering. Haarrijn wordt een gevarieerd gebied met woningbouw, een bedrijvenpark (ca 12 HA uitgeefbaar) en een strandzone. De sfeer van Haarrijn wordt voor een belangrijk deel bepaald door water en groen.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken Bel mij terug