Wil je groter wonen, kleiner wonen of in een andere omgeving? Als je speelt met de gedachte om te gaan verhuizen dan wil je natuurlijk antwoord op de vraag; wat is mijn huis waard?

In heel Nederland zijn de huizenprijzen het afgelopen jaar gestegen. In Utrecht met maar liefst meer dan 20% procent. Grote kans dat jij overwaarde hebt op jouw huis.

Waardebepaling

Wat is mijn huis waard?

Om antwoord te krijgen op die vraag laat je een waardebepaling uitvoeren. Dit is iets anders dan een taxatie. Bij een taxatie ontvang je een gevalideerd taxatierapport. Dit kan je bijvoorbeeld nodig hebben als je jouw hypotheek wilt aanpassen. Voor de verkoop van je huis is een taxatie niet nodig. Bij Waltmann combineren we een gratis waardebepaling met een op maat gemaakt verkoopadvies. De makelaar komt bij je thuis om de woning op te nemen. Er wordt onder andere gekeken naar de staat van de woning. Maar ook de plek en de recent verkochte vergelijkbare woningen spelen bij het bepalen van de waarde een rol.

Gratis waardebepaling

Indicatie van de woningwaarde

Na een waardebepaling kan de makelaar je een onderbouwd verkoopadvies geven. Maar misschien wil je eerst een indicatie van de woning. Bereken de woningwaarde met onze gratis online tool. Je hebt zo binnen 2 minuten een indicatie van de waarde. Deze kun je gratis laten controleren door onze makelaars.

Indicatie van de woningwaarde

Nieuw huis kopen in Utrecht

Nu je weet wat je huis waard is en inzicht hebt in de mogelijke opbrengst, weet je ongeveer welk budget je hebt. Wil je zeker weten hoeveel je kunt lenen maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Zo kom je goed beslagen ten ijs. In deze uitdagende markt is het niet makkelijk om een huis te bemachtigen. Hierbij kunnen onze aankoopmakelaars je natuurlijk begeleiden.

Huis kopen in Utrecht

Huis verkopen in Utrecht

Of je nu eerst een nieuw huis wilt kopen of eerst je huis wilt gaan verkopen. Onze verkoopmakelaars begeleiden je in het hele traject.

Van waardebepaling, fotografie en verkoopstrategie tot bezichtigingen, onderhandelingen en de overdracht. Alles in overleg met jou. Met als doel, een zo hoog mogelijke opbrengst voor jouw huis.

Aankoopmakelaars
Meer weten?

Maak een afspraak

Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling en krijgt antwoord op de vraag; wat is mijn huis waard? We vertellen je meer over het verkooptraject en de mogelijke opbrengst voor jouw woning.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of neem contact op. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken wonen Afspraak maken bedrijven