3 x wonen op fiets- of loopafstand van Utrecht Centrum

Wil je dicht bij het stadscentrum wonen? We lichten drie fantastische bovenwoningen uit: een riante 3-laagse met dakterras perfect voor zonaanbidders, een lichte en ruime woning met zowel balkon als dakterras ideaal voor wie van veel buitenruimte houdt en een licht hoekappartement met vrij uitzicht in een levendige wijk. Alle woningen bevinden zich in sfeervolle buurten met alle stadse gemakken vlakbij, variërend van historische details tot trendy hotspots.

Lange Smeestraat 21 bs

Is deze riante 3-laagse bovenwoning met zonnig dakterras jouw droomhuis? De woning is breed en licht, geregistreerd als beeldbepalend pand en heeft een karakteristieke gevel uit 1650. De moderne, comfortabele inrichting combineert authentieke details met hedendaagse voorzieningen. Geniet van de unieke sfeer en de bruisende omgeving van dit prachtige pand!

133 m² | 4 kamers | energielabel C
€ 675.000,- k.k.

Bekijk appartement

Van Lennepstraat 4 Bis

Deze royale bovenwoning in de Van Lennepstraat ligt op de 1e en 2e etage, heeft veel lichtinval, een balkon én een ruim dakterras. De woning is ingedeeld als eengezinswoning, maar is ook geschikt voor (ouders met) studerende kinderen. De woning ligt in Nieuw Engeland, een gezellige wijk met veel voorzieningen. Buurtrestaurants, trendy koffietentjes, diverse winkels en restaurants in Lombok en prachtige parken om te ontspannen. Het centraal station en de binnenstad liggen op loopafstand en de bereikbaarheid met de auto is perfect.

97 m² | 5 kamers | energielabel E
€ 455.000,- k.k.

Bekijk appartement

Balijelaan 33 Bis A

Droom weg in dit lichte hoekappartement op de tweede verdieping van een karakteristiek jaren 20 complex in de Dichterswijk! De woning biedt een vrij uitzicht over de brede Balijelaan dankzij de grote erker en zijramen. Met twee ruime slaapkamers, een nette keuken en een balkon op het noordoosten combineert dit  appartement rustig wonen met de bruisende gezelligheid van de Dichterswijk. Op loopafstand vind je gezellige winkels, hippe hotspots en dagelijkse voorzieningen. Het trendy Rotsoord, de Veilinghaven, Het Ledig Erf en de Twijnstraat liggen allemaal op fietsafstand, net als de uitvalswegen, bushalte en station Vaartsche Rijn. Kortom, een licht en sfeervol thuis in een levendige wijk met alle stadse gemakken voor de deur!

72 m² | 3 kamers | energielabel G
€ 345.000,- k.k.

Bekijk appartement

Meer aanbod?

Ben je benieuwd naar de andere woningen in ons aanbod? Bekijk hier het gehele aanbod.