P.C. Staalweg 108 A

Bilthoven

Vraagprijs: € 257.500,- Vrij op naam

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING GEPLAND 3E KWARTAAL 2021. Bedrijfsunit met bouwnummer 7 is voor verkoop beschikbaar! Totaal groot 240 m2 bvo over 2 bouwlagen met 3 parkeerplaatsen. Algemeen “Business-Parc Larenstein” is het meest recente nieuwbouwproject aan de P.C. Staalweg op “Bedrijvenpark Larenstein” te Bilthoven. Het project “Business-Parc Larenstein” bestaat uit in totaal 10 representatieve bedrijfsunits, waarvan momenteel bedrijfsunit 7 beschikbaar is. De bedrijfsunits mogen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. De uitstraling van het complex…

lees meer

Kenmerken

 • Soort object Bedrijfsruimte
 • Status Verkocht
 • Totale oppervlakte 240 m2
Meer kenmerken

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Jeroen van der Wal.

Brochure aanvragen?

Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

  Deel dit bedrijfspand:

  Omschrijving

  DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING GEPLAND 3E KWARTAAL 2021.

  Bedrijfsunit met bouwnummer 7 is voor verkoop beschikbaar! Totaal groot 240 m2 bvo over 2 bouwlagen met 3 parkeerplaatsen.

  Algemeen
  “Business-Parc Larenstein” is het meest recente nieuwbouwproject aan de P.C. Staalweg op “Bedrijvenpark Larenstein” te Bilthoven. Het project “Business-Parc Larenstein” bestaat uit in totaal 10 representatieve bedrijfsunits, waarvan momenteel bedrijfsunit 7 beschikbaar is.

  De bedrijfsunits mogen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. De uitstraling van het complex is modern en representatief en de diversiteit aan de units is de kracht van dit project. Hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeen gebracht die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De verscheidenheid van verschillende ondernemers binnen een gebouw past bij de ambitie en flexibiliteit die startende ondernemers en kleine bedrijven zo kenmerkt.

  De bedrijfsunits worden gebouwd op eigen grond. Een klein gedeelte van de kavels wordt mandelig. Dit is het deel waar o.a. de parkeerplaatsen 31 t/m 43 op gesitueerd zijn. De parkeerplaatsen 1 t/m 30 worden op eigen grond gesitueerd.

  Iedere unit beschikt naast een overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer. De hoogte van het gebouw is circa 7,4 meter.

  Locatie
  Het object is gelegen op “Bedrijvenpark Larenstein”, in de nabijheid van de Biltse Rading en uitstekend bereikbaar middels de aansluiting op de rijksweg A27 (Almere-Breda) en de nabijheid van knooppunt Rijnsweerd die verbindingen biedt in vrijwel alle richtingen.

  Oppervlakte
  Het totale bruto vloeroppervlak bedraagt circa 240 m², als volgt onderverdeeld:
  - circa 120 m² bvo bedrijfsruimte op de begane grond
  - circa 120 m² bvo kantoorruimte op de 1e verdieping

  Parkeren
  Tot het gekochte behoren 3 parkeerplaatsen, nummers 22, 23 en 24.

  Koopsom
  € 257.500,-- vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

  Openbaar vervoer
  Vanaf Station Bilthoven is het gebouw binnen 6 minuten met de bus te bereiken. De bushalte is op loopafstand van het pand gelegen.

  Bestemming
  Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Larenstein”. De bestemming luidt “bedrijfsdoeleinden” en de gronden zijn bestemd voor werken (niet zijnde dienstverlening), industrie en nijverheid. Zie voorts het bestemmingsplan.

  Ontwikkeling
  Atelier ir. M. el Haroui en Bouwbedrijf B&S Bouw hebben de handen ineengeslagen om de 16 bedrijfsunits te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. Zij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en bouwen van dit type bedrijfsunits, o.a. in Amsterdam, Almere, Lelystad, Rijswijk, Dronten, Oostzaan, Zaandam etc.

  Kosten unit
  In de prijzen v.o.n. (vrij op naam, exclusief BTW) is inbegrepen:
  • Grondaankoopkosten;
  • Bouwkosten;
  • Akte kosten overdracht en splitsing;
  • Kadastraal recht;
  • Legeskosten;
  • Honorarium ontwerp en tekenwerk;
  • Honorarium constructietekeningen en -berekeningen;
  • Ontwikkel- verkoop- en begeleidingskosten;
  • Aansluitkosten nutsbedrijven, exclusief TV-/telefoonaansluiting;

  Aanvang en oplevering
  De bouw van dit project is gestart en aanvaarding van dit project is omstreeks 3e kwartaal 2021. Bij oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn waar dan eventuele gebreken of tekortkomingen worden vastgelegd, deze zullen nadien door de aannemer worden verholpen. De opleveringsdatum wordt de koper uiterlijk 14 dagen ervoor schriftelijk kenbaar gemaakt. Alle eerder door de koper ingewonnen informatie betreft dan ook prognoses waaraan de koper geen enkel recht kan ontlenen.

  Afwerking
  De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor de technisch omschrijving.

  Enkele eigenschappen van de bedrijfsunit
  - Betonnen vloeren.
  - De totale vloerbelasting van de begane grondvloer in de bedrijfsruimte bedraagt circa 1.500 kg/m².
  - De totale vloerbelasting van de betonnen 1e verdiepingsvloer bedraagt circa 400 kg/m².
  - Overheaddeur van circa 4,1 x 4,1 meter.
  - Flexibel in te delen met mogelijkheid tot afbouw op maat, naar wens van de koper.
  - Goede gevel-, vloer- en dakisolatie.
  - Algemene parkeerplekken, prima bereikbaarheid.
  - Gebouwde hoogte circa 7,4 meter.

  Nadere bijzonderheden
  Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsvoering benodigde financiële middelen en vergunningen.

  De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd)leidingwerk aan op particulier terrein indien daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.

  In plaats van alle nieuwe panden standaard te voorzien van een aansluiting op het netwerk van KPN worden deze aansluitingen voortaan alleen nog maar na aanvraag van een telecommunicatiedienst (televisie, internet en/of vaste telefoon) door de eigenaar/gebruiker aangelegd. Dit betekent dat de voorzieningen buiten het pand (“in de staat”) zullen worden gemaakt, indien deze nog niet aanwezig zijn. De aansluiting in het pand wordt pas gemaakt als er telecommunicatiedienst is besteld door de eigenaar/gebruiker van het pand.

  De standaard aangebracht brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welk voor rekening van de koper komen.

  Aanvaarding
  3e kwartaal 2021.

  Vragen of opmerkingen?

  Neem vrijblijvend contact op met Jeroen van der Wal.

  Brochure aanvragen?

  Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

   Deel dit bedrijfspand:

   Overdracht

   • Status Verkocht
   • Aanvaarding Per datum

   Bouw

   • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
   • Soort bouw Nieuwbouw
   • Bouwjaar 2020
   • Vrije hoogte 740 cm
   • Vloerbelasting 1500 kg/m²

   Parkeergelegenheid

   • Parkeerfaciliteiten
   • Niet overdekte parkeerplaatsen 3

   Oppervlakten

   • Oppervlakte totaal ca. 240 m2
   • Oppervlakte kantoor ca. 120 m2
   • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 120 m2

   Energielabel

   • Energielabel

   Omgeving

   • Ligging

   Bouwtypes

   Bouwtypes

   Bouwnummer

   Status

   Woonoppervlakte

   Kamers

   Prijs

   In de buurt

    Neem vrijblijvend contact op met ons

    Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met u op om kennis te maken.

    Contact opnemen Bel mij terug
    Waltmann