Groots wonen in Doorn

Altijd al willen wonen op de Utrechtse Heuvelrug? Ontdek dan deze moderne half vrijstaande nieuwbouw semibungalows tussen Driebergen en Doorn! Op 17 juli vindt er een woensdagmiddagborrel plaats op locatie tussen 16.30 en 18.00 uur. Je bent van harte welkom.

De perfecte locatie

De twee semibungalows zijn omringd met groene bossen en een gezellig dorpse sfeer. Doorn, als gemeente, biedt een combinatie van rust en stedelijk comfort. Waarom kiezen voor wonen in deze omgeving? Door is een relatief rustige gemeente met veel groen, het ligt centraal in Nederland, het heeft een rijke historie en een gezellige dorpskern. Je woont hier veilig en midden in het groen.

Duurzaam en comfortabel wonen

Zowel Driebergsestraatweg 13 a als 13 b voldoen moeiteloos aan alle eisen van nu. Je hebt een eigen lucht-water warmtepomp, vloerverwarming op alle verdiepingen, top-isolatie en zonnepanelen op het dak. Niet te vergeten zijn er handige parkeerplaatsen op eigen terrein, waar er maar liefst 4 van worden gerealiseerd.

Ruimte en licht

De woonervaring is groots, mede dankzij de royale woonkamer met grote raampartijen en openslaande deuren die toegang geven tot de ruime tuin. De open keuken, waar je jouw ideale opstelling kunt realiseren, maakt het plaatje compleet. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer, een badkamer en een handige inpandige berging.

Indeling

Standaard zijn de badkamer en het toilet betegeld en voorzien van sanitair van het gerenommeerde merk Geberit. Op de eerste verdieping wacht een open ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht als werkplek of extra slaapkamer. Ook is er een technische ruimte met de warmtepomp, boiler en alle aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Voor ieder wat wils

Met een woonoppervlakte van 126 m² en keuze uit kavels van 773 of 309 m² is er voor ieder wat wils. Vergeet daarbij niet de gezamenlijke weg van 92 m² die beide woningen met elkaar verbindt. Kortom, hier ligt jouw kans op comfortabel en eigentijds wonen!

  

   

Driebergsestraatweg 13 a, Doorn
773 m² kavel | 3 kamers | energielabel A+++
€ 899.000,- v.o.n.

Driebergsestraatweg 13 b, Doorn
309 m² kavel | 3 kamers | energielabel A+++
€ 835.000,- v.o.n.

WoMiBO

Kom langs op de woensdagmiddagborrel op 17 juli en ervaar de locatie onder het genot van een hapje en drankje. De makelaars staan voor je klaar om je extra informatie te geven en al je vragen te beantwoorden.

Locatie: Driebergsestraatweg 13 a en 13 b in Doorn
Datum en tijd: 17  juli vanaf 16.30 tot 18.00 uur

We horen graag of je erbij bent.