Op zoek naar de ideale woning? Copaan helpt!

Copaan

Afgelopen zaterdag was het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Een dag vol mogelijkheden, waar huizenzoekers door heel Nederland de kans kregen om verschillende huizen te bezichtigen. Heb jij deze kans aangegrepen en ben je verliefd geworden op een huis? Of ben je nog steeds op zoek naar dat ene perfecte huis? In beide gevallen staan wij voor je klaar om jouw huizenjacht tot een succes te maken!

In de huidige markt moet je er vaak snel bij zijn als je een huis op het oog hebt. Toch is het belangrijk het hoofd koel te houden. Een nieuw huis is meestal de grootste aankoop van je leven. Het is dus niet gek als je graag nog een keer wilt bezichtigen met een professional aan je zijde. Vraag ons gerust mee.

Ben je nog steeds of zoek naar dé ideale woning? Met het zoeksysteem van Copaan zie je het nieuwe aanbod als één van de eersten. Vis niet achter het net en schrijf je in.

Hoe werkt Copaan?

Je ontvangt van ons een persoonlijke inlogcode. Je hebt nu toegang tot het systeem wanneer je wilt. Je vult daarna heel gemakkelijk je woonwensen in. Hierin kun je onderscheid maken tussen absolute voorwaarden en nice to haves. Je wordt stap voor stap door het systeem geloodst.

Copaan selecteert op een overzichtelijke wijze de beste matches en laat, op basis van je  woonwensen en prioriteiten, de plus- en minpunten van alle matches zien. Dagelijks ontvangt je een overzicht van alle passende woningen. Goede matches worden direct via de mail of Copaan-app verstuurd. Dit is meestal eerder dan de woning op Funda staat!

Als je het de moeite waard vindt om de woning te bezichtigen klik je op ‘woning bezichtigen’. Je aankoopmakelaar is dan meteen op de hoogte.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over het zoeksysteem Copaan, de voordelen van een aankoopmakelaar en onze werkwijze. Plan online een afspraak in, bel 030-2313035 of mail info@waltmann.nl