Wil je groter, kleiner of in een andere omgeving gaan wonen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling met één van onze makelaars.

Mogen wij jouw woning gaan verkopen? Dan kun je tijdens de bezichtigingsdagen ontspannen een nachtje weg naar het gloednieuwe BUNK hotel midden in het centrum van Utrecht. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat jouw woning er keurig bij staat. Wij regelen de rest!

Verkopen

De verkoopmakelaar van Utrecht

Al meer dan 135 jaar zijn wij als full-service makelaar actief in regio Utrecht. We kennen niet alleen je stad, maar ook je wijk, je straat en je woning. 

  • 13
    Woningen in de verkoop
  • 39
    Woningen in de verhuur
  • 70
    transacties afgelopen jaar
Woning taxeren
9,0
Verkoop op basis van 100 beoordelingen
Bunk Hotels

Alvast binnenkijken

BUNK Utrecht bevindt zich in een monumentale kerk. Getransformeerd naar de wensen van moderne reizigers en betrokken buurtbewoners. De kerk heeft zijn eigen geschiedenis. De kerk is nu weer open als BUNK! Het wereldberoemde Quellhorst-orgel blijft natuurlijk doorspelen. Dat beloven we, want dit prachtinstrument is niet voor niets nationaal erfgoed. Aan zondagochtend diensten doen we niet meer. Wel aan avondconcerten. Zodat ook nachtbrakers vanaf nu kunnen genieten van die grootse orgel-sound.

WALTMANN

Waarom Waltmann Makelaars?

Omdat je toekomstplannen van groot belang zijn bij de verkoop van je huis, luisteren we als makelaar naar je wensen. Maar we stellen ook vragen. Want juist door echt met elkaar in gesprek te gaan, ontdekken we wat voor jou van groot belang is. Onze verkoopmakelaars Rutger Kanters en Wim Bentum hebben jarenlange ervaring in de makelaardij kennen alle woningen, straten en wijken in regio Utrecht. Ze zijn allebei NVM-makelaar en taxateur.

meer over ons

Wat zeggen onze klanten?

In deze markt zou je denken een huis verkoopt zichzelf. Dat is tot zekere hoogte waar. En toch, zonder Rutger Kanters en zijn team bij Waltmann Makelaars was het voor ons wel wat harder werken geweest! Drie dingen… Lees meer

Leidsekade 79 a, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
10

Wat zeggen onze klanten?

Appartement is snel verkocht voor een zeer goede prijs. Service vanuit het kantoor was zeer professioneel en ze reageren snel. Heel tevreden met Waltmann!… Lees meer

Molengraaffplantsoen 15, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
8,8

Wat zeggen onze klanten?

Heldere duidelijke afspraken. Een snelle reactie. Goede video op de website. Nette professionele afhandeling. Lees meer

Andrej Sacharowplein 7, Utrecht
VERKOOP Beoordeeld met:
9,0
Waltmann

Neem vrijblijvend contact op met ons

Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Afspraak maken Bel mij terug