De Boskamer

3439 mk Nieuwegein

prijs op aanvraag

Omschrijving

BINNENKORT IN DE VERKOOP: Meld u aan op de website: deboskamer.nl en wij houden u op de hoogte van de start verkoop. Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal van 2021. Wonen als een vorst in een prachtige natuur met veel ruimte en rust? Dat kan! Op een unieke locatie in het karakteristieke Jutphaas, op het Landgoed Rijnhuizen en naast het oude Fort Jutphaas wordt het project de Boskamer gerealiseerd in een heerlijke…

lees meer

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Jouw hypotheekadviseur

Reinier Bruin geeft onafhankelijk hypotheekadvies.

Deel deze woning:

Omschrijving

BINNENKORT IN DE VERKOOP: Meld u aan op de website: deboskamer.nl en wij houden u op de hoogte van de start verkoop. Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal van 2021.

Wonen als een vorst in een prachtige natuur met veel ruimte en rust? Dat kan! Op een unieke locatie in het karakteristieke Jutphaas, op het Landgoed Rijnhuizen en naast het oude Fort Jutphaas wordt het project de Boskamer gerealiseerd in een heerlijke groene oase.

Op een besloten deel van het landgoed worden 20 luxe en onderscheidende vrijstaande en twee-onder-een kap villa’s gecreëerd in de sfeer van het landgoed. Zo zijn er diverse types zoals het Paviljoen, de Poortwoning, de Rentmeesterwoning, het Koetshuis, het Theehuis, de Orangerie en de Schuurwoningen.
De royale kavels bieden u alle ruimte om vorstelijk te resideren op Landgoed Rijnhuizen in een unieke sfeer. Hier vind u rust, ruimte, vrijheid en natuur. De gevarieerde vorm van de ontwikkeling en de situering van de kavels creëren een unieke woonbeleving in een lommerrijke omgeving met veel privacy.

Resideren op een landgoed, dat doet u in stijl. De verschillende typen villa’s zijn zo ontworpen dat ze naadloos passen in het prachtige Landgoed Rijnhuizen en geheel in lijn met de voorschriften.
Zo blijft de cultuurhistorische waarde van het landgoed bewaard voor nu en in de toekomst.

Landgoed Rijnhuizen
Verscholen in een omvangrijk, groen landgoed ligt het prachtige kasteel van Landgoed Rijnhuizen. De geschiedenis van dit monumentale en zeer representatieve kasteel voert terug naar de middeleeuwen. Omstreeks het jaar 1400 werd de oorspronkelijk houten vesting vervangen door een vierkante woontoren. Deze toren maakte deel uit van de verdedigingslinie rond Utrecht, destijds de `belangrijkste stad’ in de Noordelijke Nederlanden.

Kasteel Rijnhuizen dankt het huidige statige, representatieve uiterlijk aan een grondige verbouwing in de Gouden Eeuw. Het exclusieve interieur is verrijkt met prachtige wandschilderingen die van grote historisch culturele waarde zijn. Dankzij de marmeren vloeren, de originele ornamentenplafonds en vele authentieke details heeft het kasteel een sterk historisch karakter.

Het kasteel wordt al eeuwenlang omringd door een slotgracht met sierlijke toegangsbrug en omsloten door een bosrijk landgoed met park in 19e eeuwse landschapstijl, inclusief speelse waterpartijen. Het park werd aangelegd in de 17e eeuw en gemoderniseerd in de 19e eeuw. De oorspronkelijke lanen- en waterlopenstructuur zijn daarbij nog steeds zichtbaar. De buitenplaats huisvest verder twee schitterende koetshuizen, een historisch theehuis aan de voormalig Vaartsche Rijn en een monumentale tuinschuur. In deze hoedanigheid vormt landgoed Rijnhuizen een heerlijke, groene oase.

De Boskamer is centraal gelegen in Nieuwegein op 10 minuten afstand van het centrum van Utrecht. Op een korte loopafstand bevindt u zich in het oude centrum van Nieuwegein en op fietsafstand is het moderne en uitgebreide winkelcentrum Cityplaza bereikbaar.
Dit recent gemoderniseerde winkelcentrum bestaat uit een grote supermarkt, diverse horecagelegenheden en een gevarieerd winkelaanbod. Rondom Landgoed Rijnhuizen bevinden zich bovendien uitgebreide sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en voetbalvelden.

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Jouw hypotheekadviseur

Reinier Bruin geeft onafhankelijk hypotheekadvies.

Brochure aanvragen?

Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

  Deel deze woning:

  Bouwtypes

  Bouwtypes

  Bouwnummer

  Status

  Woonoppervlakte

  Kamers

  Prijs

  Media

   Neem vrijblijvend contact op met ons

   Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

   Afspraak maken Bel mij terug
   Makelaar Utrecht