Huren in Amulet

3544 kp Utrecht

prijs op aanvraag

Omschrijving

In het levendige Leidsche Rijn staat appartementencomplex Amulet met 48 royale middenhuurwoningen. Amulet is een eigenzinnig industrieel vormgegeven appartementencomplex met karakter. Het is ontworpen met een geluidsluwe gevel en grote raampartijen voor comfortabel wonen met een natuurlijke lichtinval. Naast middenhuurwoningen bevinden zich in het complex verscheidene koopwoningen. De prognose oplevering van de appartementen staat gepland voor september dit jaar. Appartementencomplex Amulet geeft jou de kans op een betaalbare en stijlvolle middenhuurappartement in het bruisende Leidsche…

lees meer

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Jouw hypotheekadviseur

Reinier Bruin geeft onafhankelijk hypotheekadvies.

Deel deze woning:

Omschrijving

In het levendige Leidsche Rijn staat appartementencomplex Amulet met 48 royale middenhuurwoningen. Amulet is een eigenzinnig industrieel vormgegeven appartementencomplex met karakter. Het is ontworpen met een geluidsluwe gevel en grote raampartijen voor comfortabel wonen met een natuurlijke lichtinval. Naast middenhuurwoningen bevinden zich in het complex verscheidene koopwoningen. De prognose oplevering van de appartementen staat gepland voor september dit jaar.

Appartementencomplex Amulet geeft jou de kans op een betaalbare en stijlvolle middenhuurappartement in het bruisende Leidsche Rijn in Utrecht! Amulet is een modern complex met eigentijdse architectuur en een uniek karakter. Met 48 royale middenhuurappartementen, diverse koopwoningen en vrije sector huurwoningen biedt het appartementencomplex een exclusieve woonsfeer. Elk middenhuurappartement is stijlvol ontworpen en heeft een privé berging aan de woning met uitzondering van Amulet Type 4. Er zijn zowel middenhuurappartementen met een eigen privé parkeerplaats van 100euro per maand als middenhuurappartementen zonder parkeerplaats. Bovendien beschikken alle appartementen over een fietsenrek in de gemeenschappelijke fietsenberging. En met de geavanceerde liften zijn alle verdiepingen moeiteloos te bereiken.

De gemeenschappelijke buitenruimte met speeltuin is speciaal ontworpen als gastvrije ontmoetingsplaats. En het natuurlijke licht van de royale raampartijen en de geluidsluwe gevel zorgen voor optimaal woongenot.

Mis deze kans niet om te wonen in een Amulet middenhuurappartement – waar betaalbaar huren samengaat met comfortabel en stijlvol wonen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van appartementencomplex Amulet is door de ligging optimaal. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is. Met de auto is de A2 snel en eenvoudig te bereiken via de Vleutensebaan. De supermarkt ligt op 5 minuten lopen en naar het centrum van Utrecht fiets je in 20 minuten. Op 5 minuten fietsen ligt het grotere Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je onder andere kleding-, dieren- en speelgoedwinkels en zelfs een bioscoop. Appartementencomplex Amulet heeft de volmaakte ligging voor het dagelijkse leven.

Wonen in Leidsche Rijn
Wonen in Leidsche Rijn Utrecht is een ervaring vol met comfort, gemak en plezier. Deze moderne wijk biedt een perfecte mix van stedelijk leven en rustige, groene ruimtes. De huizen zijn ruim en modern, met alle voorzieningen binnen handbereik. Maar het mooiste van wonen in Leidsche Rijn is misschien wel de gemeenschap. De vriendelijke en diverse bewoners maken het een levendige en gastvrije plek om te wonen. Kortom, Leidsche Rijn Utrecht is een plek waar je je snel thuis zult voelen.

Voorwaarden

Voor de middenhuurappartementen gelden de volgende aanvullende voorwaarden vanuit de Gemeente Utrecht:

- Je bent ouder dan 18 jaar;
- Reageer uiterlijk 6 juni 2024 voor 08.00 uur op de advertentie op Woningnet;
- Je hebt de Nederlandse nationaliteit, een geldig legitimatiebewijs van de Europese Unie of van een Europese Economische Ruimte of een geldige verblijfsvergunning;
- Het verzamelinkomen bij een eenpersoonshuishouden is niet hoger dan € 69.951,- en bij een meerpersoonshuishouden € 82.669,-.
- Bruto maandinkomen van minimaal 4x de maandhuur inclusief vakantiegeld, vaste bonus, vaste 13e maand.
- Kandidaten die een zelfstandige sociale huurwoning in de regio Utrecht achterlaten als hoofdbewoner worden met voorrang toegewezen op de middenhuurappartementen.
- Verkrijgen huisvestingsvergunning (na toewijzing).
- Huisdieren niet toegestaan.

U DIENT ZICH IN TE SCHRIJVEN BIJ WONINGNET EN DE PROJECTWEBSITE.

Vragen of opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met Waltmann Makelaars.

Jouw hypotheekadviseur

Reinier Bruin geeft onafhankelijk hypotheekadvies.

Brochure aanvragen?

Vul onderstaande gegeven in en download de brochure van dit object.

  Deel deze woning:

  Bouwtypes

  BOUWTYPE 1

  Type 1

  € 1.177

  BOUWTYPE 2

  Type 2

  € 1.177

  BOUWTYPE 3

  Type 4

  € 1.098

  Bouwtype 1

  Bouwtypes

  Bouwnummer

  Status

  Woonoppervlakte

  Kamers

  Prijs

  Neem vrijblijvend contact op met ons

  Plan direct een afspraak in of laat je gegevens achter. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

  Afspraak maken Bel mij terug
  Makelaar Utrecht