Over-IJssel 1882 Investment koop 5.638 m² kantoorgebouw Houten van Jongerius Invest

Over-IJssel 1882 Investment B.V. heeft recentelijk het kantoorgebouw aan De Molen 48 in Houten aangekocht. Het kantoorgebouw bevindt zich in het kantorenpark De Molenzoom grenzend aan het centrum van Houten.

Dit gebied is door de gemeente Houten aangewezen als transformatiegebied en zal op termijn worden getransformeerd tot een moderne omgeving waar wonen en werken samenkomen.

Het kantoorgebouw bestaat uit 2 bouwdelen gerealiseerd in 1995 en 2003 en heeft een totaal bruto vloeroppervlak van ca. 5.638 m², een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 4.830 m² en is gelegen op een kavel van ca. 4.588 m².

Het gebouw heeft een bezettingsgraad van 77% en is langjarig verhuurd aan de gemeente Houten en Perspectief Groep. De gemeente zal hier de o.a. de Bibliotheek gaan huisvesten.

Wij zijn verheugd deze off-market deal tot een succesvolle afronding te hebben gebracht. Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht heeft deze transactie namens de verkopers, waaronder Jongerius Invest BV tot stand gebracht.

Overweegt u uw kantoorpand te verkopen? Neem dan contact op met een van onze specialisten!