Pact12: een stoer stadshof in Leeuwesteyn

Pact12

In de nieuwe Utrechtse wijk Leeuwesteyn worden 12 stoere stadswoningen gerealiseerd. Hier proef je dezelfde sfeer als in de karakteristieke hofjes in de Utrechtse binnenstad, alleen hier is alles duurzaam en modern.

Stoere en afwisselende architectuur

De stadswoningen van Pact12 worden gekenmerkt door een stoere en afwisselende architectuur. Ze zijn gasloos en all-electric waardoor je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en een grotere bijdrage levert aan het milieu!

Een binnentuin om uitgebreid van te genieten

De binnentuin van Pact12 is een echte oase van rust en groen. De tuin is voorzien van slingerende paden van circulaire materialen, leuke speelplekken en slimme oplossingen voor het afvoeren van overtollig regenwater. De afwisselende beplanting bestaat uit ‘transparante’ grote en kleine bomen, allerlei soorten heesters en een variatie aan grassen. Zowel mens als dier voelen zich helemaal thuis in dit binnenhofje.

Een dynamische ontmoetingsplek

Het fietscafé in Pact12 is een dynamische ontmoetings- en werkplek ineen. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een lunch of een snelle fietsreparatie. De locatie is super strategisch gelegen, direct aan de Dafne Schippersbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Dagelijks komen hier heel wat fietsers voorbij op weg naar school of werk.

De ideale plek

De locatie van dit bijzondere nieuwbouwproject heeft een ideale bereikbaarheid, zowel met de fiets en de auto als met het openbaar vervoer. Daarbij is de ligging ten opzichte van alle voorzieningen in de binnenstad en Leidsche Rijn meer dan uitstekend. In vijf minuten ben je op de fiets al bij het treinstation van Leidsche Rijn en in een kwartier fiets je naar de terrassen en winkels aan de Oudegracht.

Kriebelt het al?

De verkoop van de woningen is in volle gang! Op de website vind je alle informatie zoals de brochure, plattegronden, prijslijst en technische informatie per bouwnummer op de interactieve kaart. Heb jij interesse in een beschikbare (of gereserveerde) woning? Schrijf je dan in op een bouwnummer van jouw voorkeur via het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke account.