Als makelaar in Voordorp vertellen we je graag kort iets over de buurt. Voordorp is een compacte buurt van de wijk Noordoost met ongeveer 1600 woningen. De buurt is gebouwd in de jaren 90. Voordorp ligt tussen spoorlijnen Utrecht – Amersfoort, Utrecht Maliebaan – Hilversum en de A27. Er is een grote diversiteit aan bewoners in deze buurt, zo wonen er jonge gezinnen, ouderen, huurders en kopers. In het zuiden grenst de buurt aan het terrein van de voormalige Utrechtse veemarkt. Dit is in 2012 gesloopt en er worden nu nieuwbouwwoningen gebouwd. De straten in Voordorp zijn vernoemd naar bekende verzetstrijders.

 

Wonen

in Voordorp

Doordat er flink gebouwd is in Voordorp is het aantal inwoners gestegen. Er wonen ongeveer 5.000 mensen en 67% hiervan bezit een koopwoning

Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau is Voordorp de beste buurt van de grote steden in Nederland. Zaken als winkels, huisartsen, scholen maar ook aspecten als geluidshinder, vervuiling en vernielingen speelden bij het onderzoek een rol.

Wonen in Voordorp
Voordorp

Dé makelaar van Voordorp

Ben je op zoek naar een koopwoning in de wijk Voordorp in Utrecht? Onze aankoopmakelaars helpen je graag met het vinden van een woning die voldoet aan jouw wensen en eisen. Ze kennen alle wijken, buurten en straten en zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Huis verkopen in Voordorp

Wil je de waarde van je huidige woning in Voordorp weten en verhuizen? De verkoopmakelaars van Waltmann Makelaars helpen je met een verkoopstrategie op maat en verkopen jouw woning voor de beste prijs.

Makelaarskantoor Voordorp
WONINGMAKELAARDIJ
9,6
Verkoop OP BASIS VAN 106 BEOORDELINGEN
9,6
Aankoop OP BASIS VAN 41 BEOORDELINGEN
BEDRIJFSHUISVESTING
9,6
Verkoop OP BASIS VAN 12 BEOORDELINGEN
8,7
Verhuur OP BASIS VAN 18 BEOORDELINGEN