Als makelaar in Wittevrouwen vertellen we je graag kort iets over de buurt. Wittevrouwen ligt in de wijk Noordoost en grenst aan de binnenstad, Buiten Wittevrouwen en de Vogelenbuurt. Met de fiets ben je binnen vijf minuten in de binnenstad van Utrecht. Ook ben je zeer dichtbij de bossen van de Bilt. In de omgeving vind je ook het Griftpark, de Paardenkathadraal en stadstuin de Bikkershof.

Wonen in Wittevrouwen

Wittevrouwen is gewaardeerd en geliefd en behoort tot een van de meest populaire buurten van Utrecht. De wijk ligt aan belangrijke busroutes waar zowel stadsbussen als streekbussen rijden. Ook ligt het aan de A27, de oostelijke ringweg van Utrecht.

Wittevrouwen

Dé makelaar van Wittevrouwen

Ben je op zoek naar een koopwoning in de wijk Wittevrouwen in Utrecht? Onze aankoopmakelaars helpen je graag met het vinden van een woning die voldoet aan jouw wensen en eisen. Ze kennen alle wijken, buurten en straten en zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wil je de waarde van je huidige woning in Wittevrouwen weten en verhuizen? De verkoopmakelaars van Waltmann Makelaars helpen je met een verkoopstrategie op maat en verkopen jouw woning voor de beste prijs.

De makelaar van Wittevrouwen
WONINGMAKELAARDIJ
9,6
Verkoop OP BASIS VAN 106 BEOORDELINGEN
9,6
Aankoop OP BASIS VAN 41 BEOORDELINGEN
BEDRIJFSHUISVESTING
9,6
Verkoop OP BASIS VAN 12 BEOORDELINGEN
8,7
Verhuur OP BASIS VAN 18 BEOORDELINGEN